Over Jo-Ki

Jo-Ki is een nieuw bedrijf in Empel dat zich concentreert op kinderthemafeesten met en zonder begeleiding, het verhuren van geboorteborden, zowel standaard als 3D, het verhuren van abraham/sarah poppen, en het verkopen van vele aanverwante artikelen.

Jo-Ki is opgericht door Joyce Vugs en Kim van der Schoot. Wij zijn 2 enthousiaste moeders van 31 en 30 jaar die het erg leuk vinden om kinderen een leuke middag te laten beleven. Daarom hebben wij een aantal leuke kinderthemafeestjes ontwikkeld. Deze feestjes kunt u geheel op u wensen samenstellen. U kunt hierover meer lezen onder het kopje "themakisten".

Ook hebben wij een erg variŽrend assortiment geboorteborden tot onze beschikking. Of u op zoek bent naar Dora, Bob de Bouwer of een ooievaar, Jo-Ki heeft het voor u! Kijk onder "geboorteborden" voor meer informatie.

Als u op zoek bent naar een speciale geboorteaankondiging, dan heeft Jo-ki 2 supernieuwe trends in het assortiment. Te weten; de 3D ooievaar en de Raambaby. Kijk onder "geboorte 3D" voor meer informatie.

Ook voor Sarah en Abraham bent u bij ons op het juiste adres. Wij verhuren deze poppen zodat deze speciale verjaardag de juiste decoratie krijgt. Ook verkopen wij leuke Sarah en Abraham versieringspakketten. Kijk onder "Sarah en Abraham" voor meer informatie.

Tenslotte verkopen we ook nog leuke geboorteartikelen en traktaties. Hiermee wordt er extra glans gegevens aan u feestelijke gebeurtenis. Kijk onder "geboorteartikelen" of "traktaties" voor meer informatie.

Jo-Ki wens u veel plezier bij het bezoeken van deze website. Voor u bestelling en/of informatie kunt ons ook altijd bellen op telefoonnummer 06-16397650, mailen naar info@joki.nl of onder "contact" kunt u ook altijd contact met ons opnemen.

Joyce en Kim

Jo-Ki

Jo-Ki

Roggeakker 19 - 31

5236 VE Empel

('s-Hertogenbosch)

Telefoon: 06-16397650

E-mail: info@jo-ki.nl

Telefoon: 06-16397650